This is some text inside of a div block.
Indjija, Srbija

Panorama kompleks Indjija

Project details
AdDress:
Indjija, Srbija
DEVELOPER:
Tradeunique
YEAR OF CONSTRUCTION:
2017
TOTAL AREA:
PROJECT SPECIFICATION:

Kompanija Tradeunique je pokrenula novi projekat finalizacije luksuznog kompleksa u okviru TQ City, koji je namenjen potpuno novom I modernom nacinu stanovanja. Ovaj luksuzni kompleks, pozicioniran na tri nivoa staklene kule TQ City, obuhvata 37 stambenih jedinica, razlicitih kvadratura I vrlo funkcionalnih konfiguracija. U ponudi se nalaze garsonjere, jednosobni, dvosobni I trosobni stanovi, raznolikih kvadratura sa I bez terase, koji su pozicionirani na cetvrtom, petom I sestom spratu.

Detaljniju konfiguraciju mozete videti na floor planu *slika floor plana 4, 5,6 sprat*

Tradeunique Holding je I na ovom projektu postavio visok standard kada je u pitanju kvalitet gradnje, postujuci sve evropske norme I standard prilikom projektovanja I izvodjenja. Svi stanovi su opremljeni aluminijumskom stolarijom sa termo prekidom, u koju je postavljeno stopsol staklo. Podovi su hrastovi, kao I sigurnosna ulazna vrata. Sanitarija I keramika vrhunskog kvaliteta iz uvoza. Svi stanovi su opremljeni najsavremenijim sistemom hladjenja I ventilacije, dok je grejanje koncipirano kao zasebna jedinica za koju se energent placa po utrosku (plin).

Panoramskim liftom vam je omogucen direktan ulaz iz podzemne garaze, kao I ulaz u sam TQ City Shopping Centar. Na ovaj nacin imate pristup svim pogodnostima I celinama koje sadrzi ovaj poslovno-stambeni soping kompleks, bez napustanja samog objekta.

Stanari Panorama kompleksa dobijaju ekskluzivno pravo na koriscenje “Zelene oaze” na nivou +1, na povrsini od 1100m2. Zelena oaza ukljucuje mesto za odmor, igru I relaksaciju kako odraslih, tako I dece.

Tradeunique je za sve kupce obezbedio besplatan servis koji ukljucuje video nadzor I fizicko obezbedjenje.

PROJECT GALLERY
close
LOCATION
partners