This is some text inside of a div block.
Beograd, Serbia

Tradeunique Beograd HQ

detalji projekta
adresa:
Beograd, Serbia
Izvođač:
Tradeunique
GODINA Izgradnje:
1998
površina:
2,500 m²
specifikacija projekta:

Poslovna zgrada TRADEUNIQUE u Beogradu je smeštena u centru grada. Ona je podignuta uz najnovija dostignuća na poljima građevinarstva i arhitekture. Optimalno planiranje njenog arhitektonskog prostora/inženjerskih rešenja karakteriše moderan projekat fasada zgrada i rešenja površina enterijera.

 Enterijeri beogradskog poslovnog prostora su namenski izgrađeni i projektovani u modernom, dinamičnom stilu. Najsavremeniji građevinski radovi, centralizovane telekomunikacione mreže, prečišćavanje vazduha, klimatizacioni sistemi i sveobuhvatan sistem kontrole rada u celom objektu, predstavljaju idealne osnovne uslove za poslovanje glavnog poslovnog prostora.

Inženjerske mreže i sistemi, ugrađeni u zgradu, su povezani ispod veštačkih podova i u veštačkim plafonima, potprozorskim daskama i specijalnim kutijama, postavljenim duž zidova prostorija. Projektom enterijera skriveni su svih nekoliko kilometara dugi cevni i kablovski sistem, pojačavajući jasni i strukturni dizajn enterijera. Odavde se pruža veličanstveni pogled na Beograd sa vidikovca na najvišem spratu zgrade.  

PROJECT GALLERY
close
LOKACIJA
Partneri