This is some text inside of a div block.
Moscow, Russia

Tradeunique Moskva

detalji projekta
adresa:
Moscow, Russia
Izvođač:
Tradeunique
GODINA Izgradnje:
2001
površina:
1,200m²
specifikacija projekta:

Centralni hol poslovnog prostora TRADEUNIQUE MOSKVA je jezgro arhitektonskog rasporeda prostorija. Ovaj prostor ujedinjuje generalni protok komunikacija i informacija. U jasnom i organizovanom poslovnom stilu, kombinovanom sa pažljivo projektovanim rasvetnim sistemom, postignuta je idealna radna atmosfera za osoblje i posetioce.

 U poslovnim prostorima ostvareni su optimalni radni uslovi, panoramski prozori omogućavaju protok prirodnog svetla u vazdušnim prostorima koji su savršeno kombinovani sa veštačkim osvetljenjem iz stilizovanih izvora u plafonu, istovremeno jačajući moderni poslovni stil poslovnih prostora.

 Znatan deo poslovnog prostora je smešten u sobama za pregovore, međusobno odvojenim izmenjivim staklenim pregradama. Sobe su tesno ispunjene, stvarajući povoljnu atmosferu za poslovnu komunikaciju. Moderni audio-vizuelni sistemi su ugrađeni u svaku sobu. Sve radne površine  poslovnog prostora su uređene u jasnom poslovnom stilu i svaki aspekt radnih mesta je izučen i primenjen u detaljima. Staklene pregrade obezbeđuju radne površine osećajem  prostora, istovremeno obezbeđujući izdašan radni prostor i stimulišući učinak

PROJECT GALLERY
close
LOKACIJA
Partneri